امروز: سه شنبه 4 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

قرص های شادی آور و هیجان‌زا (اكستازی)

قرص های شادی آور و هیجان‌زا (اكستازی)دسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 29 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 25 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 39

قرص های شادی آور و هیجان‌زا (اكستازی) در 39 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

قیمت فایل فقط 9,500 تومان

خرید

قرص های شادی آور و هیجان‌زا (اكستازی)


مقدمه:

متاسفانه داروهایی كه با عنوان نشاط آور عرضه می شوند و انرژی فوق العاده همراه با شادی كاذب در افراد ایجاد می كنند، برای انسان زایدآور هستند و سلامتشان را به خطر می اندازند.

سنین جوانی خود به خود مملو از انرژی و شادی طبیعی است كه خداوند در جوانان گذاشته و هرچیز مصنوعی باعث افزایش انرژی شود زاید است و عوارض بسیار خطرناكی دارد؛ بخصوص داروها كه با كمی افزایش سم تبدیل می شوند و می‌بایست كاملاً از این كار پرهیز شود. متاسفانه سازندگان و توزیع كنندگان این نوع مواد خیلی ساده جوانان را هدف قرار می دهند و از سادگی آنها استفاده می كنند و آن مواد را در اختیار آنها قرار می دهند. آمار به دست آمده حاكی از آن است كه افراد بالای 30 سال بندرت دنبال این نوع داروها می روند و بیشتر برخی جوانان زیر 30 سال در كشور ما، مصرف كنندگان این داروها شده اند. فراموش نكنیم بیش از 45 درصد جمعیت كشور را جوانان تشكیل می دهند و با یك مطالعه مناسب بوضوح در می یابیم آمار و ارقام بزهكاری و اعمال خلاف عفت عمومی ناشی از مصرف این گونه مواد در كشور ما به شدت بالا رفته، محاكم دادگستری و دادگاه های ویژه مبارزه با مفاسد اجتماعی بهترین مرجع برای بررسی این موضوع هستند.

وجود چنین موادی سبب بی پروایی و شدت شهوات نفسانی می شود و مسوولان مملكتی در این زمینه باید تدابیر پیشگیرانه اتخاذ كنند. این داروها تماماً وارداتی است و افراد سودجو و بی توجه به عوارض جسمانی این داروها، از طرق مختلف اقدام به ورود و توزیع آنها می كنند. این داروها به هیچ وجه مجاز به توزیع در سیستم دارویی رسمی كشور و داروخانه های موجود در ایران نیستند و چنانچه هر از گاه این مراكز ادام به خرید و توزیع آن كنند و مرتكب خلاف شوند، می توان آنها را تحت پیگرد قانونی قرار داد.

ضرورت دارد برای جلوگیری از توزیع احتمالی این داروها از سوی مراجع رسمی مجازات سنگین در نظر گرفته و به همگان اعلام شود. باید توجه داشت این قبیل داروها را شركتهای تولید كننده فقط به این منظور تولید نمی كنند و بیشتر برای درمان بیماری های خاصی كه در جوامع آنها وجود دارد، تولید می شود و اثرات نشاط آور، گاه از عوارض ثانویه این داروهاست.

به عنوان مثال، وقتی داروی ماینوكسیدیل را برای فشار خون تولید و عرضه كردند، پس از 2 سال اول متوجه شدند سبب رویش بیش از اندازه موهای بدن می شود، بنابراین آنها از این داروها كه ابتدا به صورت قرص و آمپول تولید می شد، بنابراین آنها از این دارو كه ابتدا به صورت قرص و آمپول تولید می شد، محلول های موضعی مخصوص برای موی سر تولید كردند كه در حال حاضر یكی از موثرترین داروهای رشد موی سر هستند. پس اگر قرار بود داروهای نشاط آور را فقط برای آثار شادی افزایی و افزایش انرژی و حركت جسمی تولید كنند، قدر مسلم مسوولان دارویی كشور تولید كننده، از صدور مجوزهای مربوطه خودداری می كردند و وجود چنین داروهایی را ضروری نمی دانستند.

خودداری نیروزای بسیاری در دنیا و ایران وجود دارد كه پزشكان برای بیماران مربوط تجویز می كنند و هیچ اشكالی هم ندارد، ولی اگر همین داروها را ورزشكاران مصرف كنند و آزمایش دوپینگ از آنها به عمل آید، به هر ركوردی كه در رشته ورزشی خود رسیده باشند، مردود شناخته می شود و جریمه می شوند كه این نشان می دهد این داروها برای این نوع كار مجاز نیست، در حالی برای بیماران مربوطه هیچ اشكالی نداشته است. داروهای نشاط آور نیز همین شرایط را دارند.

فهرست مطالب

مقدمه

قرص های شادی آور در ایران

تاریخچه

مصاحبه

هشدار X سرفصل جدید تاریخ اعتیاد در ایران

تجربه ایی جدید در ایران

مواد خطرناك صنعتی

عوارض پیامدهای اكستازی

آمارگیری

نتیجه گیری

قیمت فایل فقط 9,500 تومان

خرید

برچسب ها : قرص های شادی آور , قرص های هیجان‌زا , قرص اكستازی , قرص های شادی آور و هیجان‌زا , تحقیق قرص اكستازی , تحقیق درمورد قرص های شادی آور و هیجان‌زا , مقاله اكستازی , دانلود مقاله قرص های شادی آور و هیجان‌زا اكستازی , تحقیق درمورد قرص اكستازی شادی آور , قرص‌های شادی آور در ایران , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر