امروز: سه شنبه 4 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

موانع صادرات مركبات

موانع  صادرات مركباتدسته: صنایع غذایی
بازدید: 51 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 57 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 63

كاهش درآمدهای حاصل از صدور نفت و نوسانات شدید آن ،افزایش جمعیت كشور،كاهش قدرت خرید درآمدهای نفتی در نتیجه بر هم خوردن رابطه مبادله به نفع كشورهای صنعتی و پیشرفته در راه تجارت با كشورهای جهان سوم و از همه مهمتر پایان پذیر بودن منابع طبیعی و از جمله نفت،باید زنگ خطر را برای ما و خصوصاً برای برنامه ریزان و سیاست گذاران اقتصادی كشور به صدا در آورده و

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

موانع  صادرات مركبات

مقدمه

كاهش درآمدهای حاصل از صدور نفت و نوسانات شدید آن ،افزایش جمعیت كشور،كاهش قدرت خرید درآمدهای نفتی در نتیجه بر هم خوردن رابطه مبادله به نفع كشورهای صنعتی و پیشرفته در راه تجارت با كشورهای جهان سوم و از همه مهمتر پایان پذیر بودن منابع طبیعی و از جمله نفت،باید زنگ خطر را برای ما و خصوصاً برای برنامه ریزان و سیاست گذاران اقتصادی كشور به صدا در آورده و ما را به این باور رسانده باشد كه توسعه صادرات غیر نفتی و رهایی یافتن از اقتصاد تك محصولی متكی به درآمدهای نفتی ،ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

امروزه توسعه صادرات غیر نفتی تنها به افزایش در آمدهای ارزی از طریق صدور انواع كالاهای ساخته شده و خدمات محدود نمی شود بلكه توسعه صادرات نقش مهمتری را به عنوان یك استراتژی رشد و توسعه اقتصادی بر عهده دارد.در اجرای استراتژی توسعه صادرات بخش های مختلف اقتصادی شامل:صنعت،معدن،خدمات،بهداشت،كشاورزی و غیره مورد توجه قرار می گیرد.

با توجه به این نكته كه كشورمان به دلیل شرایط خاص اقلیمی و جغرافیایی جزو معدود كشورهای دنیا است كه قابلیت های بالایی در تولید محصولات كشاورزی داراست و از نظر تنوع تولیدات در بخش باغداری و محصولات باغی سومین كشور دنیا پس از كشورهای چین(تركیه و آمریكا)می باشد.می توان بعنوان بخشی از استراتژی توسعه صادرات كشور به بخش كشاورزی و باغداری معطوف شد و با تولید انواع محصولات كشاورزی و باغی علاوه بر تأمین نیازهای داخلی،به صدور این محصولات و در آمدهای ارزی حاصل از آن
چشم داشت.

تعریف موضوع

موضوعی كه در این تحقیق مورد بررسی قرار خواهد گرفت(بررسی موانع صادرات مركبات كشور و ارایه راه كارهایی برای افزایش صادرات آنها)می باشد.

كشور ما سرزمین پهناوریست كه از شرایط آب و هوایی و اقلیمی بسیار متنوعی برخوردار است.همین شرایط آب و هوای و اقلیمی متنوع زمینه بسیار مساعدی را برای تولید انواع و اقسام محصولات كشاورزی فراهم آورده است.

بخشی از این تولیدات به مصرف داخلی می رسد و بخش قابل توجهی از آن نیز قابل صدور به سایر كشورها ی دنیا است.مركبات نیز بدلیل همین شرایط مساعد آب و هوایی و خاك مناسب در اغلب نقاط كشور،بویژه ،شمال و جنوب كشور قابل كشت و پرورش و ذكر این نكته ضروری است كه تولید فعلی مركبات كشور در صدی است كه مقدار قابل توجهی از آن قابل صدور است و هم اینكه به دلیل استعداد فراوان كشور در تولید این محصولات ،می توان با افزایش سطح زیر كشت و در نتیجه تولید آن به افزایش صادرات آن امیدوار بود.پس با توجه به ظرفیت موجود صادرات این محصولات می توان مقدار قابل توجهی از وارد سیستم اقتصادی كشور با توجه به اینكه در برنامه های اقتصادی دولت برای صادرات محصولات غیر نفتی اهمیت خاصی قائلند. لذا بررسی و تفحص پیرامون این موضوع می تواند راهگشا باشد.

اهمیت تحقیق :

این تحقیق اگر انجام شود چه اهمیتی دارد؟

صادرات فعالیتی پیچیده بوده و دارای ظرافت های خاص خویش است .توسعه صادرات امری آسان نیست .برای فروش بیشتر كالا به خریداران خارجی شرایط و عوامل مساعد بسیاری لازم است.

مركبات یكی  از انواع محصولات كشاورزی است كه جزء اقلام صادراتی كشور قرار دارد.برای ارائه خدمات بهتر بایستی موانعی بر سر راه صادرات مركبات وجود دارد شناسایی و راهكارهایی مناسب ارائه شود تا اینكه بین ظرفیت صادراتی این محصول و حجم صادرات آن توازن برقرار شود.

با توجه به تحقیقاتی كه در این زمینه انجام شد،مشاهده شده است كه كشورهایی كه تولید بسیار پایین تری نسبت به كشور ما دارند، چندین برابر صادرات مركبات دارند. لذا ضرورت پرداختن به این موضوع پیدا كردن موانعی كه پیش روی ماست بسیار اهمیت دارد.

هدف از انتخاب موضوع

مركبات یكی از انواع محصولات كشاورزی است كه در سال های اخیر جزو اقلام صادراتی كشور قرار گرفته است .با توجه به اینكه ظرفیت صادراتی این محصول بسیار بیشتر از حجم فعلی صادرات آن است این تحقیق بدنبال این است كه موانع موجود صادرات مركبات را شناسایی و معرفی كند.

جهت دریافت فایل موانع  صادرات مركباتلطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

برچسب ها : موانع صادرات مركبات , طرح توجیهی موانع صادرات مركبات , دانلود موانع صادرات مركبات , صادرات مركبات , مركبات , صادرات , صنایع غذایی , دانلود طرح توجیهی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر