در بسیاری از موارد سکوت موجود به این علت نیست که هیچ صدایی وجود ندارد بلکه در گوش ما یک مجموعه در حال تکاپو هستند تا ما صداهای آزار دهنده را نشنویم هرگاه یکی از این عوامل مختل شود به تینیتوس مبتلا می شویم یعنی نوعی صدای وزوز دائما می شنویم اگر شما یکی از مبتلایان به این بیماری باشید به کنترل فعال به عنوان یکی از درمانهای تینیتوس توجه بیشتری خواهید
قیمت فایل فقط 1,900 تومان
کنترل فعال نویز و ارتعاشات
کنترل فعال نویز و ارتعاشات
چکیده: از جمله روش هایی که برای کاهش اثرات صداها و ارتعاشات ناخواسته به کار می رود، روش کنترل فعال نویز و ارتعاش (ANC و AVC) می باشد. روشهای قدیمی که به کنترل غیرفعال موسومند، بر مبنای عایق کاری و استفاده از دمپرها استوارند. حال آنکه در کنترل فعال پس از تشخیص صدا یا ارتعاش به وسیله یک سنسور سیگنالی عکس سیگنال دریافت شده به سیستم اعمال می شود، حاصل برهمنهی این دو سیگنال کاهش اثرات نویز و ارتعاشات را به همراه دارد. وجود تراشه های پردازش سیگنال با ابعاد بسیار کوچک امکان ساخت ANC هایی به منظور استفاده های پزشکی را فراهم کرده است. از مهمترین کاربردهای آن درمان تینیتوس (وزوز گوش) می باشد. استفاده از ANC در کارخانجات هواپیماهای جنگی و کلاً محیطهایی که صداهای مزاحم متداوم موجود است بسیار مناسب می باشد. در این مقاله روش ANC و AVC به همراه چند مورد کاربردهایشان ذکر شده است.
در بسیاری از موارد سکوت موجود به این علت نیست که هیچ صدایی وجود ندارد. بلکه در گوش ما یک مجموعه در حال تکاپو هستند تا ما صداهای آزار دهنده را نشنویم. هرگاه یکی از این عوامل مختل شود به تینیتوس مبتلا می شویم. یعنی نوعی صدای وزوز دائما می شنویم. اگر شما یکی از مبتلایان به این بیماری باشید به کنترل فعال به عنوان یکی از درمانهای تینیتوس توجه بیشتری خواهید کرد.
یکی از متداولترین روشهای حذف صداهای ناخواسته، در محیطهای بسته عایق کاری سقف و دیوارها می باشد. این گونه روشها که به روشهای کنترل غیر فعال نویز موسوم هستند، فرکانس های بالا و میانی را به خوبی دمپ می کنند. ولی از آنجا که ابعاد و جرم عایقهای مورد نیاز رابطه مستقیم با طول موج نویز دارد، لذا هرچه فرکانس صوت مزاحم کمتر و طول موجش بیشتر باشد عایق سنگینتر و حجیمتری موزد نیاز است.
قیمت فایل فقط 1,900 تومان
برچسب ها : کنترل فعال , نویز , ارتعاش , سیگنال