امروز: شنبه 12 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال)

پروژه کارآفرینی پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال)دسته: کارآفرینی
بازدید: 28 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 548 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 40

پروژه کارآفرینی پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال)در 40 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال)در 40 صفحه ورد قابل ویرایش



1- 1 مقدمه :

پروتئین ها حدود 8 تا 10 درصد جیره روزانه را از نظر مقدار کالری فراهم می آورند. پروتئین ماده اساسی ساختمان بدن است و برای کارکرد اعضای مختلف،تشکیل آنزیم ها و آنتی کور ها و ترمیم بافت ها ضرورت دارد.پروتئین ها در گیاهان و در گوشت به مقدار زیادی وجود دارد. پروتئین های حیوانی در انواع گوشتهای قرمز و سفید،گوشت مرغ و جوجه،تخم مرغ ،ماهی،شیر وفراورده های آن وجود دارند. پروتئین های حیوانی، پروتئین کامل نام گرفته اند و علت آن به دلیل وجود 8 اسید آمنه ای است که بدن به تنهایی قادر به تهیه آنها نیست.

پروتئن های گیاهی در انواع غلات و فراورده های آن (بیسکویت، نان،شیرینی و...) و حبوبات
( عدس،نخود،لوبیا،باقلا،سویا و...) یافت می شوند.

میوه های خشک مانند گردو ،بادام ،فندق،بادام زمینی نیز دارای مقداری پروتئین هستند ولی مقدار زیادی نیز چربی دارند که در رژیم های غذایی باید توجه خاصی به مقدار مصرف آنها مبذول داشت.

 یک فرد سالم بیش از حد آن هیچ تاثیری از نظر سلامتی بیشتر ندارد.ضمنا باید یادآور شد ،کسانی که پروتئین را از طریق گیاهان به دست می آورند ضعیف تر از افرادی که پروتئین حیوانی مصرف می کنند نیستند. در رژیم گیاهخواری باید دقت کرد که از انواع مختلف میوه ها و سبزی ها و حبوبات در جیره غذایی استفاده کرد تا پروتئین های مورد نیاز بدن تامین شود.

تمام مواد غذایی بطور خالص از پروتین نیستند بلکه با چربی و یا قند و فیبر... همراه می شوند. مثلا پروتین گوشت با چربی ،پروتئینی که در نان وجود دارد با قند و بالاخره پروتئین شیر با چربی و قند همراه است.

ضمنا پروتئین حیوانی همراه با موادی نظیر آهن (گوشت) کلسیم(شیر و فراورده های آن)،ویتامین های گروه B (تخم مرغ) و املاحی نظیر فسفر وید و منیزیم (ماهی) می باشد.

غلات و حبوبات که منع پروتئین گیاهی به شمار می روند،دارای املاح و عناصر معدنی مانند منیزیم،فسفر،روی و منگنز هستند.



اردک

اردک یا مرغابی نامی است که معمولاً برای تعدادی از گونه‌های مرغابی سانان در خانواده پرندگان Anatidae به کار می‌رود. اردک‌ها به چندین زیرخانواده تقسیم می‌شوند. مرغابی‌ها اغلب پرندگان آبی هستند که بیشترشان کوچک‌تر از هم‏خانواده‌های غاز و قو هستند. مرغابی‌ها هم در آب دریا و هم در آب شیرین زندگی می‌کنند. اردک پرنده‏ایست تخم‏گذار که بیشتر در آب زندگی می‌کند. گونه‌های زیادی از اردک در دنیا هستند که هنوز شناخته نشده‌اند.این پرنده پر‌های چربی دارد تا با تماس به آب، پر‌ها خیس نشود و پرنده پس از خارج شدن از آب سنگین نشود.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

پرورش اردک مادر





محل اجرا :







1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که  پرورش اردک مادر می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های کشاورزی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .



1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 7 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

اردک یکی از اولین گونه‌های پرندگان است که توسط آدمی اهلی شده‌است و به نظر می‌رسد که نخستین بار، اهلی کردن آن در کشور مصر صورت گرفته‏باشد، زیرا در حفاری‌های به‏عمل‏آمده بر روی گور امنحوبت ، یکی از فراعنه‏ی باستانی مصر، که در حوالی ???? سال قبل از میلاد می‌زیسته‌است، تصویر یک اردک در بین گل‌های لوتوس مشاهده شده‌است، و گفتنی است که مصریان باستان یکی از اولین اقوام کهن بشری هستند که اقدام به جوجه‏کشی از این پرنده نمودند، و شاید علت توجه مصریان باستان به پرورش این پرنده، کانال‌های متعدد آبی و رودخانه طویل و ممتد نیل بوده‏باشد. امروزه نیز پرورش اردک به شدت در مصر متداول است.


خصوصیات عمومی اردک

اردک پرنده‌ای با بدن کشیده و پاهای کوتاه است که باعث می‌شود بدنش نزدیکِ زمین قرار گیرد. اردک از پرندگان نوک‏پهنی است که در جانورشناسی به آن‌ها لاملیورستر Lamelliorostere می‌گویند. درازا و حجم بال اردک نسبت به سایر طیور متوسط است و اردک اهلی بدین دلیل به خوبی نمی‌تواند پرواز کند. حرارت طبیعی بدن اردک ?/?? درجه‏ی سانتی‏گراد و تعداد نبض آن به طور متوسط ??? دفعه در دقیقه و تعداد تنفسش ?? – ?? بار در دقیقه است. سرِ بزرگ و قطر منقار آن در بالا و پایین کم است. بدین ترتیب، از اتصال منقار به یکدیگر برجستگی خاصی از نیمرخ در آن‌ها دیده نمی‌شود. حجم منقار در اردک‌ها نسبت به سایر طیور و به‏خصوص غاز زیادتر است و سطح بیشتری را نسبت به سر و جثّه‏ی حیوان اشغال می‌کند. منقار در محل اتصال به سر نازک‏تر از قسمت آزاد است؛ ازاین‏رو تقریباًً به صورت یک بیلچه درآمده‌است. منقار از غشایی صاف و هموار پوشیده شده‌است که لبه‏ آن از یک قسمت شاخی پوشیده می‌شود. زبان در اردک قوی و عضلانی است و غدد چشائی فراوانی دارد که به‏وسیله‏ی آن‌ها می‏تواند تا اندازه‌ای طعم مواد غذائی را حس کند. گردن اردک کوتاه و قطر آن متوسط است. پرها تمام بدن اردک‌ها را پوشانده و غشای ضخیمی را در روی پوست تشکیل می‌دهد. این پرها به‏خوبی روغنی‌اند و این امر مانع از رسیدن آب و رطوبت به بدن آن می‌شود.


نژادهای اهلی اردک :

نژادهای متعددی از اردک اهلی در جهان وجود دارد که این نژادها به گروه‌های گوشتی، تخم‏گذار، دومنظوره و تزئینی تقسیم می‌شوند. اینک به معرفی این نژادها می‌ پردازیم:



? . نژاد پکین Peckin :

منشأ این نژاد کشور چین است و اولین بار در سال ???? به عنوان یک نژاد مشخص معرفی شده‌است و درحال حاضر بیشتر مزارع پرورش اردک گوشتی در آمریکا از این نژاد استفاده می‌کنند . وزن اردک نر بالغ در حدود ? تا ?/? کیلوگرم واردک ماده بالغ ?/? تا ? کیلوگرم است . این نژاد تخمگذار خوبی نیز هست به طوری که سالیانه بین ??? تا ??? عدد تخم می‌گذارد ووزن هر یک عدد تخم آن در حدود ?? گرم بوده ورنگ پوسته آن سفید کرمی ویا سبز فام است . این نژاد دارای بدنی کشیده وسینه‌ای پهن بوده ورنگ آن سفید کرمی ورنگ پوست آن زرد ورنگ منقار وپاها پرتقالی است. وجه تمایز اردک نر از ماده ، وجود دو پر کوچک تابیده در منتهای الیه دم است . امتداد بدن از شانه به طرف پشت ، شیب دار بوده ودر حقیقت قسمت انتهایی بدن ودم نزدیک زمین قرار گرفته‌است . این طرز ساختمان بدن وهمچنین طرز راه رفتن ،پرنده را شبیه به پنگوئن‌ها می‌سازد . طرز ساختمان بدن سبب شده‌است که حیوان نتواند به آسانی بر روی زمین جفتگیری کند از این رو برای جفتگیری باید در آب برود.. بهترین سن برای عرضه در بازار سن ? تا ?? هفتگی است ودر این سن وزن اردک بین ? تا ? کیلوگرم خواهد بود ، وپس از آن بتدریج از کیفیت گوشت کاسته می‌شود . این نژاد آرام بوده وشرایط محیطی را بخوبی تحمل می‌کند ودر مقایسه با سایر نژادها از بال کوچک تری برخوردار است وزیباتر به نظر می‌رسد . اردک ماده آن علاقه چندانی به خوابیدن بر روی تخم ندارد .

نژاد ایلسبوری Aylesbury

اردکی تنبل وسنگین وزن از اردک‌های نژاد گوشتی است که منشا آن دره ایلسبوری در حومه شهر لندن در انگلیس است، ووزن اردک نر آن در حدود ?/? کیلوگرم ووزن اردک ماده در حدود ? کیلوگرم است. این نژاد برای تولید گوشت مناسب است. اردک ایلسبوری منقاری بلند، راست و به رنگ سفید صورتی فام، و پاهای پرتقالی رنگ دارد و بر خلاف رنگ پوست سایر نژادهای اردک که معمولاً زرد است رنگ پوست اردک ایلسبوری سفید است. میزان تولید تخم آن سالیانه در حدود یکصد عدد تخم است.
نژاد آنکونا Ancona

این اردک جزو نژادهای گوشتی است و معمولاً جوجه‌های آن به رنگ شوکولاتی وسفید واردک‌های بالغ به رنگ سیاه و سفید اند. سر و گردن وسینه معمولاً به رنگ سفید وباقی اجزای بدن به رنگ سیاه است.
نژاد خالدار استرالیایی Australian Spotted

این نژاد در سال ???? میلادی در آمریکا بوجود آمد ودر سال ???? برای اولین بار به نمایش گذاشته شد، این نژاد از تلاقی نژادهای مالارد، دم دراز وکال وبرخی نژادهای خالدار از گله‌های اردک وحشی استرالیایی بوجود آمد. اندازه جثه این اردک‌ها حد واسطی بین گونه مالارد نوک دراز و گونه کال نوک کوتاه می‌باشد. وزن اردک نر آن یک کیلو تا ?/? کیلوگرم واردک ماده بین ??? گرم تا ???? گرم می‌باشد.

این نژاد از لحاظ رنگ واریته‌های مختلفی نظیر: سر سبز، سر آبی و سر نقره ای دارد. اردک خالدار استرالیایی تخمگذار خوب و مادری ممتاز است. جوجه اردک‌های بسیار فرز و چالاکی دارد و از لحاظ قدرت پرواز همانند نژاد کال Call پرندگانی توانا هستند.

نژاد هند شرقی Balck East Indies

رنگ رنگین کمانی پرهای سبز و سیاه این اردک بسیار زیباست و کمتر در سایر پرندگان اهلی یافت می‌شود و فقط شاید بتوان همانند آن را در نژاد کایوگا Cayuga مشاهده کرد. این نژاد کمی بزرگ‌تر وبا مزه‌تر از نژاد کال Call است. تعدادی از اردک‌های ماده این نژاد به رنگ سفید نیز دیده می‌شوند، اما این اردک‌ها همیشه جوجه‌های سیاه یکدست تولید می‌کنند.

از گفتنی‌های جالب این نژاد تغییر رنگ تخم‌های آن است، به طوری که رنگ تخم‌های آن در آغاز فصل تخمگذاری به رنگ سیاه و یا خاکستری تیره می‌باشد و بعدها در میانه دوران تخمگذاری به تدریج رنگ پوسته تخم آن تغییر کرده وبه رنگ خاکستری روشن و یا آبی در می‌آید.


قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال) , طرح توجیهی پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال) , کارآفرینی پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال) , دانلود پروژه پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال) , دانلود کارآفرینی پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال) , طرح توجیه فنی پرورش اردک مادر(به ظرفیت 5000 قطعه در سال) , توجی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر