پاورپونیت مدیریت رفتار، موفقیت و ارتباط این پاورپونیت قابل ارائه و قابل ویرایش میباشد برای توضیحات و دیدن اسلایدها ادامه مطلب را نگاه کنید با تشکر
قیمت فایل فقط 5,500 تومان
پاورپونیت مدیریت رفتار، موفقیت و ارتباط
مدیریت رفتار
امروزه تأكید بر مهارت های انسانی از اولویتهای ویژهای برخوردار است. گفته شده است كه در مدیریت ، توانایی رفتار كردن با مردم بیشتر از هر نوع توانایی دیگر اهمیت دارد. به موجب گزارش انجمن آمریكایی مدیریت ، اكثر قریب به اتفاق ۲۰۰ نفر از مدیرانی كه در یك بررسی پرسشی شركت كردند، بر این رأی توافق داشتند كه مهمترین مهارت یك مدیر ، توانایی در سازگاری و رفتار با مردم است. در این بررسی ، مدیران این توانایی را حیاتی تر از هوش، قاطعیت، دانش و معلومات، یا مهارت های شغلی درجه بندی كردند. پس اگر این اعتقاد را داشته باشیم كه نقش هر مدیر لایق، دورنگر و كاردان، تأمین بهداشت روانی كاركنان در سازمان می باشد، سخنی دور از انتظار نگفتهایم .
درست مثل آن است كه مدیران سازمان ها به این وظیفه با احساس مسئولیت و تعمق بیشتری توجه كنند و علاقه خود را نسبت به فراگیری مفاهیم اولیه آن و كاربرد اصول و مفاهیم بهداشت روانی در محیط كار نشان دهند. بهداشت روانی در محیط كار یعنی مقاومت در مقابل پیدایش پریشانی های روانی و اختلال های رفتاری در كاركنان سازمان و سالم سازی محیط و فضای روانی كار به نحوی كه هدف های چند گانه زیر تأمین شود:
مهمترین مهارت یك مدیر
توانایی در سازگاری و رفتار با مردم است.
مدیریت رفتارسازمانی در هزاره جدید
در هزاره جدید، مدیریت رفتار سازمانی، باید اصول موثر در هزاره قدیم را بهكارگیرد. نویسندگان این مقاله، پس از بررسی رفتار سازمانی و متون مدیریت براساس واقعیتهایی كه در طول بیش از ۲۵ سال تجربه عملی و دانشگاهی بهدست آمده است، این اصول را در هفت اصل اساسی تدوین كردهاند، كه برای هزاره جدید مناسبند.
۱ – افراد سركش
این افراد اغلب باعث پیشرفت ناگهانی در دانش و تكنیكها میشوند.
این افراد از عوامل تغییرند و اغلب با نقزدنهای ممتد موجبات برخی تغییرات را در سازمان فراهم میكنند. آنها بهندرت مطالب از قبل اعلام شده را میپذیرند و چون سری نترس دارند و ضوابط قراردادی گذشته را قبول ندارند، ثروتی باارزش بهشمار میروند. بههمین خاطر مدیر موفق كسی است كه همیشه با این افراد در ارتباط باشد، زیرا آنها راهنمایی برای آینده هستند.
۲ – تجربه مدیریت
قبل از توبیخ رسمی كاركنان، مدیر میباید از خود بپرسد تاچه اندازه موفق شده انگیزه سوال و اعتراض را در افراد بهوجود آورد. یك اصل اساسی روانشناسی موسوم به <قانون تاثیر> میگوید رفتار نتیجه عمل است. رفتار مثبت افراد با تشویق تكرار میشود و رفتار بد با تنبیه كاهش مییابد.
ازطرفی هم گاهی سرپرستان برای انجام بد كارها پاداش میدهند. برای مثال، فرض كنید یك كارمند كه علاقه به كار در تعطیلات آخر هفته را ندارد، هنگام كار در تعطیلات، ناراحتی ایجاد میكند.
۲ – تجربه مدیریت
و لذا اگر سرپرست چاره كار را به عدم واگذاری كار در تعطیلات ببیند، به كارمند نشان میدهد كه راه رسیدن به خواستهها، ایجاد ناراحتی است. و لذا موارد ناخوشایند همیشه كار نامناسب كارمند را بهدنبال خواهد داشت. سرپرستان، همیشه كاركنان را بهخاطر كار ضعیف آنها مورد سرزنش قرار میدهند بدون آنكه به نقش خود در ایجاد این وضعیت توجه كنند.
۳ – ترس مفید
مسلماً ترسی كه بهخاطر ابهت مدیر در كاركنان بهوجود میآید، در دنیای كسبوكار جایی ندارد. اما درجهای از ترس قابل قبول، میتواند مفید باشد. برای مثال، ترس ممانعت از ادامه كار یك گروه بهخاطر ایجاد ناراحتی برای یك نفر و یا برای خانواده یك نفر، و یا ترس بسیار معمول اینكه، اگر رقابت بین گروهها كنترل شده نباشد، چه تاثیرات مخربی خواهد داشت و نهایتاً از ادامه این رقابتها جلوگیری خواهدشد.
۳ – ترس مفید
هرگز نباید این نوع ترسها نادیده گرفته شده و یا حذف گردند. اگر این ترسها وجود داشته باشند، میتوان اطمینان حاصل كرد كه بزودی هركدام از آنها جای خود را به یك ترس بزرگتر خواهند داد. و آن ترس برای ادامه بقا سازمان ضروری است. ترس، سازمان را بیدار و زنده و كمی عصبی نگه داشته و باعث جلوگیری از بیتفاوتی میگردد. یك برخورد ملایم و جزیی از نشانههای یك سازمان سالم است. این فشار روحی ملایم، حداكثر بازدهی كاركنان را بهدنبال خواهد داشت.
قیمت فایل فقط 5,500 تومان
برچسب ها : پاورپونیت , مدیریت رفتار، , موفقیت و ارتباط , پاورپونیت اماده , پاورپونیتا قابل ارائع , دانلود تحقیق دانشجویی , دانلود تحقیق دانش اموزی , فروشگاه فاطمه زینب , بانک مقالات دانش آموزی