موضوع مسیر شغلی خود را انتخاب کنید
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
مسیر شغلی خود را انتخاب کنید
چکیده
شناخت مهارتهای قابل انتقال یک قدم اساسی در برنامهریزی شغلی است. مقاله حاضر توضیح میدهد که این مهارتها چه هستند و کمکهایی را برای تشخیص و افزایش میزان مهارتها و استفاده از آنها در به دست آوردن یک موقعیت شغلی مناسب ارائه مینماید. انواع مهارتها، شامل مهارتهای فنی، مهارتهای اکتسابی و مهارتهای قابل انتقال، تشخیص مهارتهای قابل انتقال، موجودی مهارتها، عناوین شغلی، روش کار را با مهارتها و به روز نگه داشتن مهارتها رئوس مطالب این مقاله را تشکیل میدهند.
منبع : روزنامه همشهری، یکشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۴، سال سیزدهم، شماره ۳۷۷۳، صفحه ۱۰٫
کلیدواژه : مسیر شغلی؛ مهارت؛ مهارتهای قابل انتقال؛ برنامهریزی شغلی
–
۱- مقدمه
بسیاری از افراد تصمیمهای شغلی خود را از طریق مشاهده دنیای اطراف و تلاش برای تطابق خودشان با این دنیا اتخاذ میکنند. این امر مخالف کاری است که واقعاً باید انجام شود.
بهترین مسیر شغلی فرایندی است که از درون آغاز میشود (یک نوع تکامل خودآگاهی). شما میبایست از مهارتها، استعدادها، تواناییها، امکانات و ویژگیهای منحصر بفردتان آگاه شوید چون این خودآگاهی چرخهای است که فرد را به سمت یک شغل رضایتبخش هدایت میکند.
شناخت مهارتهای قابل انتقال یک قدم اساسی در برنامهریزی شغلی است. مقاله حاضر توضیح میدهد که این مهارتها چه هستند و کمکهایی را برای تشخیص و افزایش میزان مهارتها و استفاده از آنها در به دست آوردن یک موقعیت شغلی مناسب ارائه مینماید.
–
۲- انواع مهارتها
مهارتها را میتوان به عنوان سرمایه منحصر به فرد هر شخص تعریف نمود. سه گروه از مهارتها وجود دارند. مهارتهای فنی، مهارتهای اکتسابی و مهارتهای قابل انتقال. مهارتهای فنی تخصص گرایی درون یک رشته خاص را مطرح میکند و فرد را قادر میسازد که یک شغل به خصوص را داشته باشد؛ مانند طراحی یک فرایند شیمیایی، عملیات ساخت تجهیزات و مانند آن. مهارتهای اکتسابی ریشه در ویژگیهای شخصی یک فرد مانند انعطافپذیری، کنجکاوی، قدرت تصمیمگیری و بهینه سازی دارد. مهارتهای قابل انتقال مهم ترین نوع مهارتها در توسعه مسیر شغلی است. این مهارتها را میتوان از حرفهای به حرفه دیگر و از یک حوزه صنعت به حوزه دیگر منتقل کرد. شناخت مهارتهای قابل انتقال اولین قدم در خودآگاهی و برنامهریزی شغلی است. این مهارتها در هفت مقوله جای میگیرند:
۱٫ ارتباطات: نگارش، گفت وگو، گوش دادن، آموزش، مشورت، متقاعد سازی، مدیریت، تبلیغ و بیان احساسات
۲٫ خلاقیت: تجسم، ذهنی سازی، ابداع، ایجاد، بداهه پردازی، تعبیر و تفسیر و استفاده از تواناییهای هنری
۳٫ تحقیق: جمع آوری، ارزیابی و طبقه بندی اطلاعات
–
فهرست مطالب
مسیر شغلی خود را انتخاب کنید ۱
۱- مقدمه ۲
۲- انواع مهارتها ۳
۳- تشخیص مهارتهای قابل انتقال ۵
۴- موجودی مهارتها ۱۰
۵- روی عناوین شغلی تأکید نکنید ۱۱
۶- روش کار را با مهارتها ربط دهید ۱۲
۷- مهارتهایتان را در سطح مطلوب نگه دارید ۱۳
۸- تعریف موفقیت ۱۴
جهت دریافت فایل مسیر شغلی خود را انتخاب کنید لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
برچسب ها : انتخاب مسیر شغلی , انطباق پذیری مسیر شغلی , برنامه ریزی شغلی , برنامه ریزی مسیر شغلی , تحقیق در مورد مسیر پیشرفت شغلی , تحقیق در مورد مسیر شغلی , تعریف مسیر شغلی , توسعه مسیر شغلی , دانلود تحقیق مسیر شغلی , دانلود و خرید تحقیق مسیر شغلی , طرح ارتقاء مسیر شغلی , کارراهه یا توسعه مسیر شغلی , کتاب مدیریت مسیر شغلی , مدیریت مسیر شغلی , م