امروز: جمعه 7 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پایان نامه لزوم شناخت اصلح انتخابات مجلس هشتم

پایان نامه لزوم شناخت اصلح انتخابات مجلس هشتمدسته: حقوق
بازدید: 24 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 21 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 24

پایان نامه لزوم شناخت اصلح انتخابات مجلس هشتم در 24صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

 پایان نامه لزوم شناخت اصلح انتخابات مجلس هشتم

اگر در این كار دقت لازمه را نداشته باشیم و اصلح را انتخاب نكنیم ، به خدا و پیامبر و امت اسلامی خیانت كرده ایم. علت هم روشن است. دلیل آن را از زبان مقام معظم رهبری بشنویم كه در تاریخ 11/2/1380 در جمع مردم استان گیلان فرمودند:  «مردم باید به فكر شناخت اصلح باشند، چون چیز كوچكی نیست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمدة امكانات كشور به یك نفر و یك مجموعه است. سرنوشت مسایل اقتصادی ، مسایل فرهنگی ، روابط خارجی و مسایل گوناگون دیگر تا حدود زیادی به این قضیه وابسته است.» (1)

می خواهیم سرنوشت این امور را به نمایندگانی بسپریم كه باید برای آن قانون وضع كنند؛ بر اجرای قانون نظارت نمایند؛ مشكلات اقتصادی و فرهنگی كشور را حل كنند. همه حرف ما این است كه ما بر اساس آیین اسلام و قوانین الهی باید بر مشكلات فایق آییم. اصل اسلام است. اصل نان و شكم و گذر زمان و لذت دنیوی نیست. جهان بینی ما یك جهان بینی الهی بر اساس « انا الله و انا الیه راجعون» شكل پذیرفته است. قانونگذار ما باید به كتاب خدا و سنت پیغمبر (ص) آشنا باشد. از دیگران هم برتر باشد. حرف و شعار این افراد هم باید در دوران تبلیغات انتخاباتی همین باشد. باید پررنگ ترین شعارشان، «اسلام» و «دفاع از ارزش ها» باشد؛ تا روشن شود كه این ها به دنبال دفاع از اسلام و ارزش هایند. تا مشخص شود كه اینان از دیگران اصلح و نسبت به قوانین الهی آشناترند.

مردم همه باید به گذشته و حال كاندیداتورها نگاه كنند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی می فرمایند: « به مردم تفهیم كنید كه هم چنان كه شركت در انتخابات یك وظیفه است، گزینش خوب و آگاهانه هم یك وظیفه است.»(2)

باید با شناخت به سراغ كاندیداتورها برویم و بهترین انتخاب را داشته باشیم.

رسول خدا (ص) می فرمایند: «هر كس پیشوایی قومی را عهده دار شود و در بین آن قوم داناتر از او وجود داشته باشد، كارآن قوم همیشه رو به پستی خواهد بود.»(3)

این حدیث شریف را علمای اسلام در بحث مربوط به نماز جماعت مورد استناد قرار داده و فرموده اند: اگر فرد عالم تری وجود دارد، بهتر است مردم او را امام جماعت قرار دهند.

روشن است كه این حدیث ، هر نوع امامت و پیشوایی را شامل می شود. اگر قرار باشد در تعیین «امام جماعت» رعایت افضل و اصلح بودن لازم باشد، به طریق اولی در تعیین مسؤولان امر حكومت و نمایندگی مجلس شورای اسلامی، رعایت انتخاب اصلح باید مدنظر قرار گیرد. مردم نمی توانند بی توجه از كنار این امر مهم و مسؤولیت سنگین بگذارند. باید با دقت و توجه ، بهترین و شایسته ترین افراد را انتخاب كنند. اگر چنین شد، كار مملكت نیز روبه رشد و صعود می رود. اگر هدف در انتخاب ما «الهی» شد، خداوند نیز كمك می كند.

در پایان این مقال، سخنی زیبا از حضرت امام خمینی (ره) را بیان كنیم تا مطلبی كه روشن است، روشن تر شود. آن امام عزیز می فرمایند: «انتخاب اصلح برای مسلمین ، یعنی انتخاب فردی كه تعهد به اسلام و حیثیت آن داشته باشد، و همه چیز را بفهمد و چون در مجلس ، اسلام تنها كافی نیست، بلكه باید مسلمانی باشد كه احتیاجات مملكت را بشناسد و سیاست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد كشور باشد و ممكن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد، كه اگر اصلح را انتخاب كردید، كاری اسلامی می كنید و این ممكن است برای خودتان كه تشخیص بدهید «انتخاب» برای اسلام است یا برای صلاح خودتان.» (4)

اگر انتخاب برای اسلام باشد، در این صورت، رضایت حق را بر رضای خویش مقدم داشته ایم و سعادت دو سرا و كمال خود را تدارك دیده ایم، و حافظ و نگهبان جمهوری اسلامی ایران شده ایم.[1]

لزوم دقت در شرایط انتخاب شوندگان

انتخابات مجلس هفتم نیز با دقت و شناخت رأی دادیم؟ در انتخابات مجلس ششم چطور؟ در سایر انتخابات ها چه؟! امام بزرگوارمان می فرمود: «احدی شرعاً نمی تواند به كسی كوركورانه و بدون تحقیق رأی بدهد.» (2) رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: «این حضور (در انتخابات) باید آگاهانه و از روی تحقیق و با به دست آوردن حجت بین خود و خدا باشد.» (3) آیا در     انتخابات های گذشته با تحقیق و با به دست آوردن حجت شرعی به پای صندوق رأی رفتیم و منتخب خویش را برگزیده ایم؟ امام عزیزمان می فرمود: «باید اشخاص امین و صادق در مجلس شورا بروند كه مقررات شما را بر طبق خواسته های خدای متعال پیاده كنند.» (4) آیا فرد منتخب ما امین و صادق است؟ آیا از روی امانت داری و صداقت ، سوگند نامه را امضاء می كند و به اصول آن پای بند می ماند؟ اگر ما با به دست آوردن حجت بین خود و خدا ، به نماینده خویش رأی بدهیم و كوركورانه عمل نكنیم. آیا برگزیدگان ما مشكل زا می شوند؟ حداقل باید بگوییم برخی در انتخابات مجلس ششم به وظیفه شرعی خود عمل نكردیم! نمی خواهیم به وادی مقصرشناسی برویم. اگر همه به انتخاب اصلح می اندیشیدیم و به اوصاف بیان شده از نگاه حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری توجه می نمودیم و به ویژگی های نماینده از منظر قانون دقت   می كردیم و به دنبال انتخاب فرد صالحی می گشتیم كه با صداقت سوگند نامة نمایندگی را امضاء كند، هرگز مجلس ششم دچار مشكل نمی شد. رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیه ا ... خامنه ای در تاریخ 5/7/1383 در دیدار اعضای هیاءت رئیسه و رؤسای كمیسیون های مجلس هفتم فرمودند: «قبل از مجلس متأسفانه دشمن توانسته بود در بخش مربوط به مجلس تا حدودی مقاصد خودش را اعمال و اجرا كند، كه ما ضربه اش را خوردیم؛ لطمه اش و آثارش بارز شد.» فراموش نكنیم؛ هدف و مقصد ما اسلام است ، ما به دنبال پیاده شدن قانون الهی هستیم، باید كسی را به مجلس بفرستیم كه قانون را بر طبق خواسته های خدای متعال تدوین و اجرا كند. فراموش نكنیم كه تك تك ماها در روز قیامت باید برای هر رأی  خود پاسخ و حجتی داشته باشیم. فراموش نكنیم كه ما تكلیفی داریم و باید به تكلیف  و وظیفه عمل نماییم. باید از ولایت «حمایت» و پیروی كنیم. امروز تكلیف ما این است كه ببینیم مقام معظم رهبری چه راهی را ترسیم می كنند. این نیاز به یك بصیرت دارد. به همین دلیل رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ 14/12/1376 فرمودند: «عزیزان من! اول چیزی كه لازم دارید: بصیرت ؛ بصیرت! بصیرت را دست كم نگیرید.(5) خوب    چشم هایمان را باز كنیم. با معرفت و بصیرت به پای صندوق های رأی برویم و به افرادی رأی بدهیم كه دلشان به حال انقلاب و ارزش ها می سوزد و به دنبال پیاده كردن قانون الهی اند. شعارهای انقلاب اسلامی را پاس می دارند و برای مردم دل سوزانند و به آن ها خدمت می كنند. اگر در هر زمان و مكان، همه با این نگاه رأی می دادیم، آیا بنی صدر رئیس جمهور می شد؟ آیا لیبرال مسلكان غربگرا بر امور كشور حاكم می شدند؟ آیا مشاركتی ها، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ، و ملی گراها و نهضت آزادی ها بر سونوشت من و شما مسلط می شدند؟ نگذاریم تاریخ تكرار شود. فهم سیاسی خویش را به كار گیریم و با درایت و دقت و آگاهی و با داشتن حجت شرعی به پای صندوق برویم و با تحقیق، نماینده ای اسلامی، صادق و امین و فردی اصلح را برگزینیم. برای این اقدام سیاسی، تنها راه «عمل به تكلیف» است. ببینیم وظیفه ما چیست؟ رهبرمان را به چه راهی می خواند؟ حقیقتاً علی زمان را حمایت كنیم و روح شهدا را شاد سازیم.[1]


این متن فقط قسمتی از پایان نامه لزوم شناخت اصلح انتخابات مجلس هشتم می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

برچسب ها : پایان نامه لزوم شناخت اصلح انتخابات مجلس هشتم , پایان نامه , لزوم شناخت اصلح انتخابات مجلس , انتخابات مجلس , دانلود پایان نامه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر