با آنكه در دهه های اخیر، پیشرفت های سریع و شگفت انگیزی نصیب جامعه پزشكی گردیده با این حال یك نوع حس بلاتكلیفی و سرماخوردگی نهانی در بین مردم به ویژه در گروه زنان گردیده است این ناراحتی های گوناگون روانی طبیعتاً جسم آدمی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد و شخص را تا سر منزل بیماری های روان تنی و روانی مانند «افسردگی» كه یكی از عواقب آن خودكشی است می رسا
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
افسردگی در زنان
در جامعه ی كنونی كه مملو از مشكلات و محیط های متشنج است، زمینه ی بیش تری برای بروز بیماری های روانی مهیا شده است و به طبع افسردگی هم به خصوص در زنان روبه افزایش است. به همین علت در این تحقیق (افسردگی در زنان) سعی بر شناسایی این بیماری و عوامل به وجود آورنده ی آن به خصوص در زنان شده است و در آخر راه های كسب آرامش از نظر روان شناسی و دیدگاه های قرآن و روایات در مورد افسردگی بیان شده است.
روش تحقیق در این مقاله بر اساس روش كتابخانه ای و روش اسناد و مداركی و توصیفی و همچنین از منابع دست اول دینی (قرآن، نهج البلاغه و غررالحكم) و دیگر منابع دست دوم استفاده شده است.
افسردگی یك انحراف خلقی است به عبارت دیگر افكار منحرف و فریب آلود مجموعه ای از احساسات و غم و اندوه، عدم اعتماد به نفس، بی تفاوتی، بی حوصلگی، خستگی و ضعف و … را تحت عنوان افسردگی در فرد به وجود آورده است. علل افسردگی عبارتند از: علل شیمیایی، نورونی، سكته، سیستم اندوكرین، افكار منفی و علل ژنتیكی.
افسردگی عمده در میان زنان ۱۸ تا ۴۴ ساله بیشتر شیوع دارد و معمولاً در اواخر دهه بیست زندگی آغاز می شود. در اوایل دهه بیست زندگی ناسازگاریهای زناشویی، برای كسانی كه ازدواج كرده اند، اغلب به نقطه اوج خود می رسد. در گـذشته، رایـج ترین داروهـای درمـان افـسردگی، داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای؛ ایمی پرامین (توفرانیل) و آمی تریپ تیلین (ایلاویل) یا بعد از موفقیت این داروها، بازدارنده های منوآمین اكسیداز فنلزین (نوردیل) و سولفات ترانیل سیپرمین (پارنات) بودند. در اكثر موارد، این داروها عوارض جانبی (خشك شدن دهان، خواب آلودگی، سرگیجه و افزایش وزن) به همراه دارند و نمی توانند از آن ها برای كسانی كه به بیماری های متعدد دیگری دچار هستند، استفاده كرد.
فهرست مطالب:
فصل اول: كلیات
فصل دوم: افسردگی
افسردگی
تاریخچه افسردگی
علل افسردگی
افسردگی در زنان
نشانه های بیماری
فصل سوم: افسردگی در سنین مختلف
افسردگی در دوره پیش از یائسگی
افسردگی در دهه های چهل و پنجاه
افسردگی در افراد مسن
فصل چهارم: اختلال افسردگی مانیك
علائم و نشانه های افسردگی مانیك
انواع شیوه های درمان
داروهای ضد افسردگی
فصل پنجم: اختلال شیدایی ـ افسردگی
اختلال شیدایی ـ افسردگی
علائم اختلال شیدایی ـ افسردگی
درمان اختلال شیدایی ـ افسردگی
الكتروشوك درمانی
فصل ششم: اختلال افسردگی خویی
اختلال افسردگی خویی
علائم افسردگی خویی
درمان افسردگی خویی
– شناخت درمانی
– رفتار درمانی
– دارو درمانی
فصل هفتم: راههای كسب آرامش از نظر روان شناسی؛ قرآن و روایات
روش های كسب آرامش از نظر روان شناسی
۱-توقعات خود را كاهش دهید
۲-برای كسب آرامش صراحت گفتار داشته باشید
۳-روش های دیگر به دست آوردن آرامش
افسردگی از دیدگاه قرآن
افسردگی از دیدگاه روایات
نتایج و پیشنهادها
فهرست منابع و مآخذ
نوع فایل : ورد (doc)
حجم فایل : ۱۲۰ کیلوبایت (zip)
تعداد صفحات : ۵۴ صفحه
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
برچسب ها : دانلود تحقیق افسردگی در زنان , دانلود , تحقیق , افسردگی , در , زنان , دانلود تحقیق , افسردگی در زنان , دانلود تحقیق افسردگی , در , زنان