طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیــد نـان لـواش با ظرفیت 300 تن در سال طرح های توجیهی در اینترنت از 5000 تا 20000 قیمت دارند هدف ما از پاین بودن قیمت جلب رضایت شما و تشکر بخاطر حسن انتخاب از مارکت فایل بوده است برای جزئیات طرح توضیحات ار ملاحضه فرمایید
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
موضوع طرح : تولید نان لواش
ظرفیت : 300 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمایه گذاری كـل: 94/357 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 94/37 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 320 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 14 ماه |
مقدمــه :
بیشك غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود كه قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای كه برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بینالنهرین میروییده است و دانههای این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است.
در ایران ، نمونه های گندم در كاوشهای باستانشناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیك به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستانشناسان عقیده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق كشت میشده است.
برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان كه بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است كه برای پختن یك نوع نان ابتدایی به نام كوماج مورد استفاده قرار میگرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. كم كم تنورهایی كه هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغییر مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده میشود. عیب این تنورها در این است كه قطعاتی كه اول وارد میشوند آخر خارج میشوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یكسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یكنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ، امروزه از فرهای گردشی و سینی دار استفاده میگردد.
با توجه به اینكه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان میباشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینكه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
این متن فقط قسمتی از طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید نان لواش می باشد.
جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید.
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
برچسب ها : طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید نان لواش , طرح , توجیهی , دنالودی , اشتغال زایی , کار آفرینی , طرح توجیه