امروز: جمعه 11 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی تولید انواع کارتن بسته بندی

پروژه کارآفرینی تولید انواع کارتن بسته بندیدسته: کارآفرینی
بازدید: 24 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 188 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 35

پروژه کارآفرینی تولید انواع کارتن بسته بندی در 35 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول Pdf)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی تولید انواع کارتن بسته بندی در 35 صفحه ورد قابل ویرایش




خلاصه طرح:

موضوع طرح:تولید مقوا و بسته بندی

نوع تولیدات:مقوا و کارتن و جعبه مقوایی پلی اتیلن و جعبه مقوایی دوبلکس

تعداد شاغلین:11



مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری کل طرح:2453

سرمایه گذاری ثابت:2200

سرمایه در گردش:103

درآمد سالیانه:2100

سود ویژه:538

دوره بازگشت سرمایه:4 سال

نرخ بازدهی سرمایه:25%













فرایند طرح:

مرحله1-مواد اولیه(کاغذ و کارتن خریداری شده) به ایجاد سفارش داده شده مشتریان توسط دستگاه برش قطع و برش داده شده میشود.

مرحله2-در مرحله دوم بر روی درب برخی مقوا به وسیله دستگاه چاپ مشخصات سفارش شده مشتریان و همچنین مشخصات شرکت به چاپ میرسد.

مرحله3-در این مرحله درب کارتن و زیره آن به صورت بسته های یکصد عددی و معمولا با اوزان 20 تا 25 کیلوگرمی توسط دستگاه بسته بندی آمهده و به وسیله دستگاه توزیع کنترل شده و آمهده عرضه به مشتریان می گردد.ضمنا در صورت درخواست مشتریان با استفاده از دستگاه منگنه کوب ورقه های مقوا به صورت جعبه های کارتنی نیز آماده میگردد.





شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز :

بسته‌بندى

بسته‌بندى‌هاى مختلف، داراى خصوصیات متفاوتى هستند. به همین دلیل بسته‌بندى را شاخه‌اى از علم اقتصاد و هنر مى‌دانند.          



هماهنگى طرح بسته‌بندى با محتویات، نحوه نگهداری، نحوه? حمل‌ونقل امرى ضرورى است. بسته نه تنها باید فرآورده را محفوظ نگه دارد، بلکه مصرف‌کننده را نیز باید جلب کند و اطلاعات لازم را به او بدهد. و باید بتوان فرآورده را از داخل آن به راحتى خارج کرد و موقعى که خالى شد بتوان پوشش هر بسته را از بین برد. علاوه بر این زیبایى بسته باعث زیبایى محیط مى‌شود. امروزه بسته‌بندى بیشتر با کاغذ صورت مى‌گیرد.        



بسته‌بندى‌ها در انواع تجارى و صنعتى و دستى شامل جعبه‌هاى مقوایى تاشده، جعبه‌هاى سینى‌شکل، جعبه‌هاى لوله‌اى‌شکل، لفاف‌پیچ، جعبه‌هاى کاغذى انعطاف‌ناپذیر و بسته‌بندى‌هاى انعطاف‌پذیر است.   

جعبه‌هاى تاشده براى هر نوع فرآیند چاپى مناسبند. و براى دارو، غذا، هدیه، لوازم آرایشی، اسباب‌بازى و لوازم خانه مناسب هستند.            

جعبه‌هاى سینى‌شکل که از اشکال اصلى جعبه‌هاى تاشو هستند، در مواردى چون پاکت سیگار، سینى هادى نانوایی، جعبه بستنی، پیتزا و جعبه? لباس بکار مى‌روند.          

جعبه‌هاى لوله‌اى شکل که بشکل تیوپ هستند، براى بسته‌بندى بطرى‌ها و لوازم بهداشتى و آرایشى بکار مى‌روند و اغلب در یکى از دیواره‌ها پنجره یا در دارند تا محصول دیده شود.

لفاف‌پیچ نوعى بسته‌بندى براى اسباب‌بازى‌ها، لوازم خانگى و محصولات منحنى است، که مستلزم پیچیدن لایه‌اى از پلاستیک به دور شیء موردنظر و حرارت دادن آن است.         

جعبه‌هاى کاغذى انعطاف‌ناپذیر، ظروفى سخت و دائمى هستند. این جعبه‌ها امروزه در طرح‌ها و پرداخت‌هاى جدید و جالبى موجود مى‌باشد و عمدتاً براى محصولات تجملی، لوازم آرایش، جواهرات و دوربین بکار مى‌رود. مواد اولیه این جعبه‌ها، مقوا و مواد پوشاننده است. از کاغذها و پارچه‌هاى متنوع نیز براى پوشاندن جعبه‌ها مى‌توان استفاده کرد.    



بسته‌بندى‌هاى انعطاف‌پذیر از قبل از تاریخ مورد استفاده بوده است. اشکال و فرم‌هاى بعدى آن شامل بسته‌بندى کاغذى است که بعدها در تولید انبوه توسط جرج وست کارخانه‌دار نیویورکى ابداع شد.         

شناخت سلفون و گسترش لایه‌هاى پلاستیکى و زرورق‌هاى مخصوص و همچنین شیوه‌هاى پوشش‌دار کردن باعث توسعه انواع گوناگون، مصارف تازه‌اى براى بسته‌بندى انعطاف‌پذیر گردید.   

امروزه بزرگترین مصرف‌کننده بسته‌بندى‌هاى انعطاف‌پذیر، صنایع غذایى است. برخى از این بسته‌ها که براى منجمد کردن، پختن، مخلوط کردن، محافظت کردن و ذخیره کردن مواد غذایى طراحى شده‌اند، تأثیر زیادى در صنایع غذایى بویژه در زمینه غذاهاى آماده دارند.









بسته بندی در ایران :

اعتبارات

بخش بسته‌بندی در كشور ایران از جمله بخشهایی از صنعت و خدمات است كه هیچ اداره و بخش خاصی در دولت به طور مستقیم به امور آن نمی‌پردازد. از این جهت همواره نوعی جفا در حق این بخش روا می‌شود. در دعوای بودجه و یا هنگام تبیین استراتژی‌های خاص توسعه كشور چیز مشخصی برای بخش بسته‌بندی كنار گذاشته‌نمی‌شود. اگر بودجه یا كمكی نیز برای توسعه بخش بسته‌بندی اختصاص یابد كسی نمی‌داند این بودجه را چگونه باید توزیع یا خرج كرد. زیرا بخش بسته‌بندی در كشور ما پراكنده و متنوع است.



تشكل‌های صنفی

فقدان تشكلهای صنفی مربوط به بسته‌بندی باعث غیر قابل دفاع شدن درخواستهای بخش بسته‌بندی است. در واقع به دلیل نبود یك صدای رسا مانند یك انجمن یا اتحادیه صدای بخش بسته‌بندی آن طور كه باید به گوش مسئولان نمی‌رسد.در روزگاری كه گوش مسئولان برای شنیدن صدای غریبه‌ها سنگین است و فقط نجواهای آشنا را می‌شنود برای رساندن صدایی كه پیش از این شنیده نشده باید با صدای بلند صحبت كرد و این صدای بلند صدای یك تشكل صنفی آگاه و منسجم است.

با توجه به پراكندگی موضوعی بخش بسته‌بندی امكان ظهور یك تشكل كلی برای بسته‌بندی كه هر یك از اعضای آن نماینده‌یك واحد صنعتی یا خدماتی باشند و در ضمن با یكدیگر نیز منافع مشترك داشته‌باشند به صفر نزدیك است. زیرا منافع صنفی بعضی از صنایع زیرمجموعه بخش بسته‌بندی اصلا در تضاد با یكدیگر است و یا حرف مشتركی با یكدیگر ندارند. برای مثال دغدغه‌ها و ایده‌آلهای صنف كارتن نه تنها هیچ شباهتی به تمایلات بخش پلاستیك ندارد بلكه در بعضی مسائل نیز در تضاد و رقابت با یكدیگر هستند. بهترین كار ایجاد تشكلهای صنفی در صنوف و صنایع جزء است. مانند صنعت كارتن، صنعت تولید لفاف بسته‌بندی، صنایع چاپ لفاف بسته‌بندی، ماشین‌سازان بسته‌بندی، جعبه‌سازان، سازندگان ظروف پلاستیكی، فلزی یا شیشه‌ای و...

با تشكیل چنین تشكلهایی زمینه برای ایجاد یك كنفدراسیون یا تشكلی كه اعضای آن نمایندگان تشكلهای صنفی مربوط به بسته‌بندی باشند عملی‌تر خواهد بود. آن گاه چنین تشكلی به مسائلی كلی چون جذب اعتبارات كشوری، تقسیم منابع و امكانات، توسعه ارزشهای افزوده و مسائلی شبیه آن خواهد پرداخت.



مدیریت

در حال حاضر و با ساختارهای دولتی و صنفی كنونی امكان مدیریت بخش بسته‌بندی در كشور ایران وجود ندارد. بسته‌بندی در ایران هنوز در حد موج است و با آن كه ضرورت آن كم و بیش در میان مدیران و عامه مردم جا افتاده اما استراتژی مشخص و هدفمند برای آن تبیین نشده است. دولت به تنهایی و با ابزار و عوامل كنونی خود هرگز قادر نخواهد بود این موج را تحت كنترل درآورد. در حال حاضر بار این مسئولیت ناخواسته‌بر دوش مطبوعات تخصصی، ‌چند موسسه و سازمان محدود دولتی و غیر دولتی و بعضی مدیران متخصص در چند واحد صنعتی مربوط به بسته‌بندی قرار دارد. مطبوعات تخصصی پتانسیل خوبی برای منظم كردن و تثبیت موج كنونی دارند كه اگر دولت از آن استفاده كند می‌تواند از بسته‌بندی كه در حال حاضر تنها به صورت یك موج است به عنوان عاملی درآمدزا و ارزآور بهره‌برداری كند. نباید از نظر دور داشت كه بسته‌بندی به تدریج سهم بیشتری را در سبد هزینه خانوارهای ایرانی به خود اختصاص خواهد داد. البته‌این سهم به طور ناخواسته‌ به وجود خواهد آمد. بنا بر این بخش بسته‌بندی نیازمند توسعه‌ای است كه به كاهش هزینه‌های بسته‌بندی منجر شود. این مهم به دست نخواهد آمد مگر در دیدگاه برنامه‌ریزان توسعه بخش بسته‌بندی حداقل در وسعت منطقه‌ای مد نظر قرار گیرد تا هزینه تولید كاهش یافته‌ و كیفیت آن نیز مورد قبول مصرف‌كننده قرار گیرد.

موج مخرب در بازرگانی مواد و ماشین‌آلات

عطش دسترسی به فن‌آوری پیشرفته نزد تولیدكنندگان داخلی عرصه‌ای را برای برخی اشخاص منفعت‌طلب نیز فراهم كرده تا به لطف برخی جاذبه‌های كاذب نظیر دفتر و تشكیلات و ظاهر آراسته و نفوذ كلام یا بعضی سوابق كم‌اهمیت و یا بعضی روابط، دست خود را در تجارت وارد كرده و صنعت بسته‌بندی و چاپ كشور را به كلاسی برای تجربه كردن خود تبدیل كنند. بعضی از شركتهایی كه در ایران ادعای نمایندگی تولیدكنندگان اروپایی یا آسیایی را دارند نه‌تنها هیچ نوع نمایندگی رسمی  در این رابطه ندارند بلكه حتی بخوبی شركت مذكور را نمی‌شناسند. ایشان مانند بعضی آژانس‌های معاملات مسكن حتی موردی را كه پیشنهاد می‌دهند ندیده‌اند و همپای خریدار با آن آشنا می‌شوند اما با انواع روشها این موضوع را از خریدار پنهان نگه می‌دارند. در همین راستا به تدریج ورود نامهای تجاری ناشناخته به صنایع كشور در حال افزایش است و از برخی نامهای تجاری تنها یك محصول (دستگاه) در كشور یافت می‌شود.

جو فعلی در صنایع كشور كه بسیاری حتی صنعتگران را به سوی بازرگانی محصولات خارجی كشانده باعث شده نكات مثبت بازرگانی خارجی یعنی ورود فن‌آوری مورد نیاز كشور و در ادامه آن رشد كیفی تولیدات ایرانی جای خود را به فعالیتی صرفا سودجویانه زیر نام بازرگانی دهد. پیروان این روند خود را در تجارت اقلامی‌ ‌كه نیاز به دانش بالا و ارائه توضیحات فنی داشته باشد درگیر نمی‌كنند. به همین دلیل متاسفانه بازرگانی صنعتی بخش بسته‌بندی و چاپ  كشور از نظر تجارت مواد و تجهیزات و فن‌آوری‌های مربوط به نمونه‌گیری،  كالیبراسیون،  لوازم آزمایشگاهی و امثال اینها فقیر است. در بازرگانی مربوط به بسته‌بندی و چاپ  در ایران بسیاری به دنبال سوژه‌های آسانتر هستند و كسی روی موارد فوق كه موجب توسعه در عمق می‌شوند كار نمی‌كند. به همین دلیل توسعه بیشتر در سطح انجام می‌شود كه ایجاد تكثر كرده و رقابتهای مخرب به وجود می‌آورد. یك عامل پدید آورنده این معضل را می‌توان در موج موجود در بازرگانی مواد و ماشین‌آلات دانست



صنعت بسته‌بندی و هنر بسته‌بندی!

برای ایجاد یک تصویر صحیح و جذاب، تولیدکنندگان کالا باید اطلاعات تکمیلی تصویری یا نوشتاری را ضمیمه محصول کرده و به بازار عرضه کنند. در راستای دستیابی به این هدف هنر گرافیک با استفاده از دانش عوامل بصری و شناخت خواسته‌ها و نیازهای مشتری، این اطلاعات را به تصویری زیبا، کارآمد و مفید تبدیل می‌کند. در بازاری با رقابت‌های فشرده و حضور محصولات مشابه پرداخت حرفه‌ای‌تر و دقیق‌تر به بسته‌بندی و گرافیک بیش از پیش احساس می‌شود.           

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی تولید انواع کارتن بسته بندی , طرح توجیهی تولید انواع کارتن بسته بندی , کارآفرینی تولید انواع کارتن بسته بندی , دانلود پروژه تولید انواع کارتن بسته بندی , دانلود کارآفرینی تولید انواع کارتن بسته بندی , طرح توجیه فنی تولید انواع کارتن بسته بندی , توجیه اقتصادی تولید انواع کارتن بسته بندی , تولید انواع کارتن بسته بندی , تولید , کارتن , بسته

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر