پروژه کارآفرینی تولید پمپ ترمز خودرو در 39 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
پروژه کارآفرینی تولید پمپ ترمز خودرو در 39 صفحه ورد قابل ویرایش
1 مقدمه :
نیاز سازندگان خودرو به ترمزهایی با كیفیت بهتر و در عین حال كمترین امتیاز منفی از لحاظ هزینه یا قیمت، سازندگان را مجبور به طرح ایدههایی جدید كرده است. گرچه پیشرفت در زمینه مواد سایشی و طرحهای Caliper، به بهبود كیفیت ترمز كمك كرده است، اما پیشرفت اصلی سیستم ترمز در سالهای اخیر از كنترل الكترونیكی، در درجه اول ABS (سیستم ترمز ضدقفل)، سپس ESP (برنامه تعادل الكترونیكی) و اكنون ترمز با سیم ناشی شده است.
ABS، اولین فناوری كنترل سایشی است. هدف ABS، محدود كردن فشار وارده به چرخی است كه سرعت آن به شدت در حال كاهش بوده و اینكه، بدون قفل شدن، بیشترین نیروی نگهدارنده را به آن وارد كند. هنگامی كه راننده ترمز میگیرد، لاستیكها شروع به لغزش میكنند. ABS برای اینكه تشخیص دهد چرخها در چه هنگامی قفل میشوند، میزان لغزش را اندازهگیری كرده و با كاهش فشار هیدرولیكی، از افزایش یا ادامه آن جلوگیری میكند. واضح است كه هر چه این طرح كوچكتر، سبكتر، بیصداتر و مؤثرتر باشد، بهتر است.
در حالی كه ABS از قفل شدن چرخها در طول مدت ترمزگیری جلوگیری میكند و با كنترل كشش، جلوی شتابگیری چرخها را میگیرد، ESP یك گام فراتر از آن عمل میكند. این نوع سیستم ترمز، خطر سُر خوردن را در تمامی حالات ترافیكی كاهش میدهد.
از زمانی كه اولین سیستم ESP در ???? در یكی از خودروهای مرسدس بنز ظاهر شد، سازندگان سیستم ترمز، تقاضای قابل توجهی را پیشبینی كردهاند، چرا كه استقبال از ESP در میان رانندگان متوسط و دست پایین بازار خودرو، رو به افزایش است. با اینكه ESP جزء تجهیزات استاندارد بسیاری از خودروهای لوكس است، شمار فزایندهای از خودروهای متوسط و كوچك نیز از آن به عنوان گزینه اختیاری (آپشن) استفاده میكنند.
تمامی سازندگان سیستم ترمز الكترونیكی، در حال ایجاد راهحلهای خاص خود برای سیستمهای ترمز پارك الكترونیكی یا EPB هستند كه به ترمز پارك الكترومكانیكی نیز معروف است. یك EPB، ترمزهای پارك مكانیكی و اجزای مكانیكی بزرگ كه با آنها در ارتباط هستند، نظیر اهرم های دستی یا پدالهای پایی داخل خودرو و اجزای مكانیكی كابلی و كابلهایی كه در سراسر وسیله نقلیه كشیده شدهاند را جایگزین میكند. خودروی مجهز به سیستم EPB، میتواند نكته مثبت بزرگی برای رانندگان مسنتر یا معلولین، تلقی شود. سازندگان، این فناوری را به مثابه جای پایی برای تكمیل سیستمهای ترمز برقی غیرهیدرولیكی، میشناسند.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید پمپ ترمز خودرو
محل اجزا :
شهر صنعتی البرز ( قزوین )
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام
نام خانوادگی
مدرک تحصیلی
تلفن
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
این طرح یکی از طرح های جدید و دارای بازده بالا در صنعت میباشد ، در حال حاضر قسمت اعظم نیاز صنعت خودرو سازی کشور به این محصول از کشور هایی مانند چین و آلمان تامین می گردد ، خودکفایی در این بخش حتی اگر تا حدودی صورت گیرد می تواند ارز قابل توجهی را در کشور نگه دارد و اشتغالزایی مناسبی نیز ایجاد نماید .
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
علاوه بر اشتغالزایی مناسبی که این طرح می تواند ایجاد نماید ، سودآوری اقتصادی آن نیز می تواند قابل توجه باشد و همچنین می تواند صنعت کشور را در این بخش تا حدودی به خودکفایی و عدم نیاز به وارد کردن این محصول سوق دهد .
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 22 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
سیستمهای صنعت خودروی قارهای، در مقایسه با میزان پذیرش سیستمهای EPB، رشد كمتری را شاهد هستند. «جیمز رمفری» رئیس بخش بررسی و كاریابی، بخش توسعه عالی سیستمهای صنعت خودروی قارهای میگوید: «گرچه OEMها در این مورد، حرف اول را میزنند، اما فروش سیستمهای راحت، كار آسانی نیست هر چند كه ترمز پارك برقی، سیستمی راحت و دارای مزیت امنیتی است.
مثلاً، پارك كردن با یك وسیله نقلیه سنگین، روی خطكشی خیابان، با استفاده از ترمز پارك برقی، از امنیت عملی بیشتری در مقایسه با سیستم اهرم دستی معمولی برخوردار است. در این موقعیت، راننده میتواند مطمئن باشد كه برای نگاه داشتن وسیله نقلیه، نیروی كافی به ترمزها وارد میشود. مزیت دیگر آن، بستهبندی در وسیله نقلیه برای سازندگان آن است. نرخ لوازم آن، بویژه در كلاس خودروهای جمعوجور، در حال افزایش است.
ترمز برقی دلفی با كد اسمی DEB?.?، با ترمز جلوی هیدرولیكی و ترمز عقب الكترومكانیكی، تقریباً در راه است. این سیستم، باید تا سال ???? آماده شود. شركت دلفی میتواند ترمزی برقی را كه كاملاً توسط سیستم كار میكند و DEB?.? نامیده میشود، تا سال ???? آماده كند. سرمهندس «نیك جونز» از مركز نوآوری دلفی میگوید دلفی، بتازگی ترمز پارك برقی خودكفایی را ارائه نمیكند. ترمزهای پارك برقی ما از ترمز گازانبری برقی، كاملتر هستند. در مدل DEB?.?، محرك عقب كم میشود. مزیت این سیستم، عملكرد مستقیم آن است كه باعث شده در مقایسه با سیستمهای دیگر، بسیار سریعتر و نرمتر عمل كند. ترمز پاركینگ ما، جای كار بسیاری دارد، اما بازار هنوز به آن درجه از آمادگی نرسیده است. در مورد سیستمهای DEB?.? نیز وضع به همین منوال است. تنها تفاوتی كه وجود دارد، این است كه قابلیت ترمز پارك بهطوری مؤثر به كل ? چرخ وارد میشود و شما میتوانید با اعمال نیروی كمتری به هر چرخ، در شیبهای تند پارك كنید».
شركت بینالمللی PBR كه منشأ استرالیایی دارد، مدتی است كه مشغول توسعه EPB و سیستمهای ترمز سیمی و كنار زدن مرزهای فنی در عرصه سیستمهای ترمز الكترونیكی است. سؤال این است كه چه چیزی فناوری ترمز پارك برقی این شركت را از طرحهای رقبا متمایز میسازد؟ «آدرین بودن» مدیر گروه مهندسی شركت PBR اینترنشنال میگوید: «ما فناوری ای-پارك را به دو طرح ترمز پارك برقی به هم پیوسته، تقسیم كردهایم. یكی «كابل كش» كه مكانیزم پارك موجود را (غلطك درون توپی، گازانبر مكانیكی و یا ترمز غلطكی) موقع جابهجا كردن مكانیزم محرك دستی یا پایی، بكار میاندازد. مزیتهای اصلی هر دو سیستم، اندازه كوچك آنها، سبكی، انعطافپذیری در بستهبندی سر و صدای كم و از همه مهمتر، سرعتی است كه میتوان كل گشتاور پاركینگ را گرفت و رها كرد. این سیستم لازم میدارد كه سرعت عمل آن كمتر از یك ثانیه و سرعت رها كردن آن كمتر از ?/? ثانیه باشد. سیستمهای ای-پارك PBR در كمتر از ?/? ثانیه میگیرد و رها میكند». بودن، پیشبینی میكند كه اولین عرضه این سیستم ماه نهم سال ???? باشد كه به احتمال زیاد پایان سختی برای حیطه وسائط نقلیه خواهد بود. او میگوید: «این مسئله مزیت دیگر PBR را نشان میدهد. در واقع، وسائط نقلیه با GVW تا وزن ???? كیلوگرم میتوانند از آن استفاده كنند. بنابراین، تقریباً میتوان از ای- پارك در شكلهای كنونی خود، در همه وسائط نقلیه مسافربری استفاده كرد. همچنین، میتوانیم طرح خود را برای استفاده در وسائط نقلیه سنگینتر تا حدود ???? كیلوگرم نیز تعمیم دهیم كه در این صورت، اكثر وسائط نقلیه اقتصادی سبك را در بر خواهد گرفت. در واقع، هماكنون ما مشغول بحث با سازندگان اروپایی LCV در زمینه موارد كاربری ای-پارك در سال ???? هستیم».
مرسدس بنز در تعدادی از مدلهای سطح بالای خود، فرمهای ترمز الكترو-هیدرولیكی هایبرد (EHB)، فناوری ترمز سیمی را همانند فناوری فرمان سیمی، همراه با سیگنال الكتریكی با كاربرد ترمز هیدرولیكی ارائه كرده است. پس از آن، نوبت به ترمز الكترومكانیكی (EMB) میرسد كه در آن، صفحات گازانبری ترمز با برق و از طریق اهرمبندی كاملاً دندهای، كار میكنند و تمامی سیستم روغن ترمز با هم حذف میشوند. این خود مزیتی قابل توجه است كه البته دسترسی به این فناوری زمان بیشتری خواهد برد.
بعضی از جنبههای EMB، آشكارا نیازمند پیشرفتهای اساسی بودند. این امر باعث شده بود تا مدتی طولانی، EHB از آن پیشی بگیرد.
گرچه ترمز سیمی، بسیار مطمئنتر و مؤثرتر كار میكند، مسیر گسترش فناوری هیدرولیكی حجیم، ایجاد فضا و كاهش نگهداری آنقدرها هم هموار نشده است. «استیو مولنگومری ریكاردو: مدیر بخش نرمافزار سیستمهای كنترل میگوید: «ما از لحاظ پیشرفت این سیستم، هنوز تا رسیدن به ترمزی كاملاً برقی، راهی طولانی در پیش داریم.اولین خودروهای دارای ترمز الكتروهیدرولیكی، آنطور كه انتظار میرفت مورد قبول واقع نشدند. مثلاً، مرسدس كلاس E با سیستم EHB از لحاظ اعتماد مشتریان نمره قبولی نگرفت و مرسدس، EHB را از رده خارج كرد و تصمیم گرفت برای كلاس E و در صورت امكان تمامی مدلهای خود از سیستم ترمز هیدرولیك استفاده كند».
براستی صنعت ازاین موضوع چه درسی میتواند بگیرد؟ «سیستمهای جدید همیشه گران هستند. من فكر میكنم درسی كه باید بگیریم این است كه قبل از شروع به ساخت چنین سیستمهایی، ابتدا رابطه مزیت آنها با هزینه تولیدشان را تجزیه و تحلیل كنیم. همچنین، لازم است ریسكهای مربوط به درك مشتری از سیستم را دریابیم».
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از کارخانه پمپ ترمز ایران آسا :
با هماهنگی های صورت گرفته برای بازدید یکی از کارخانه های بزرگ تولید کننده این محصول در داخل کشور اقدیم نمودیم ، در بازدید صورت گرفته به بررسی روش تولید محصول و نقشه های محصول پرداختیم ، ماشئین آلات و سیستم های تولید را مورد بررسی قرار دادیم .
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کالایی مانند این که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، استفاده از ماشین آلات کلاس A جهانی و بهره گیری از نیروی انسانی متخصص می تواند به داشتن خلاقیت و نوآوری در تولید محصول کمک شایانی نماید.
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
برچسب ها : پروژه کارافرینی تولید پمپ ترمز خودرو , طرح توجیهی تولید پمپ ترمز خودرو , کارآفرینی تولید پمپ ترمز خودرو , دانلود پروژه تولید پمپ ترمز خودرو , دانلود کارآفرینی تولید پمپ ترمز خودرو , طرح توجیه فنی تولید پمپ ترمز خودرو , توجیه اقتصادی تولید پمپ ترمز خودرو , تولید پمپ ترمز خودرو , تولید , پمپ ترمز , خودرو